AktiviteterHundens Vecka 12-17 September
Uppvisningar, prova på, fiskedamm, tipspromenad, grillning mm - Här finns något för alla!

Måndag-lördag: Tipspromenad
Under hela veckan kan du gå tipspromenad kring vårt fina klubbområde. Tipspromenaden består av klassiska frågeställningar längst en promenadsslinga och avslutas med en utslagsfråga vid klubbstugan. Tipslappar, pennor och inlämningslåda kommer finnas tillgängliga på klubbstugans altan. Vinnare dras på lördag förmiddag utanför klubbstugan!


Tisdag: Uppvisning & prova-på Rallylydnad
Våra duktiga Rallylydnadsekipage visar upp sporten och du har själv möjlighet att testa på tillsammans med din hund! Tid: 17.00-19.00.


Lördag: Uppvisning av Agility & Rallylydnad, prova-på Agility, Rallylydnad, Uppletande & Spår, Fiskedamm, Hundloppis 
Under lördagsförmiddag samlas vi på klubbområdet för att ta del av flertalet härliga aktiviteter! Titta på våra duktiga ekipage i Rallylydnad och testa själv olika övningar tillsammans med din hund. På agilityplanen sker uppvisning av sporten av vårt SM-kvalade tävlingsekipage, även här har du möjlighet att testa på enklare kombinationer med din hund. Vi erbjuder även hundloppis där du kan fynda prylar och samtidigt göra en satsning för miljön, eller varför inte testa lyckan i vår fiskedamm för hund? Utanför klubbstugan tänder vi grillen för korvgrillning och umgänge. Passa på att träffa och lära känna både klubbmedlemmar och representanter ur styrelsen. 
Tid: 10.00-13.00


Här finns något för alla - varmt välkommen!