Vill du bli medlem?

Som medlem i klubben får du ta del av kursutbud och får tillgång till klubblokal samt träningsplaner. Du får också möjlighet till träningshjälp och har rätt att delta på tävlingar och aktiviteter.


I medlemskapet ingår också:
   - 6 nummer/år av tidningen Brukshunden
   - 10% rabatt på hundförsäkringar hos Agria
   - Personolycksfallsförsäkring ifall du skulle skada dig på
      klubbens anläggning, eller vid deltagande på klubbens
      aktiviteter

Medlemsformer
Ordinarie medlemskap
Ordinarie medlem betalar förbundsavgift och lokal avgift. Du kan vara medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en förbundsavgift, men en lokal avgift till varje klubb som du är medlem i.

Lokalklubbsmedlemskap
Du kan vara medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en förbundsavgift, men en lokal avgift till varje klubb som du är medlem i.


Familjemedlemskap
Tillhör du samma hushåll som någon med ordinarie medlemskap så kan du teckna familjemedlemskap, förutsatt att det gäller samma klubb/-ar. Familjemedlem betalar endast lokal avgift.


Ungdomsmedlemskap
Ungdomsmedlem kan du bli som är mellan 6-25 år. Gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välj Svenska Brukshundklubben som specialklubb. Då blir du medlem i båda klubbarna till priset för en. Du får båda tidningarna Brukshunden och Hundsport, och får ta del av båda klubbarnas aktiviteter. Det år som du fyller 26 år kan du välja att fortsätta ditt medlemskap i Brukshundklubben.Utlandsmedlemskap
Utlandsmedlem betalar förbundsavgift på 530 kr per år plus lokal avgift. Förbundsavgiften är lite högre på grund av högre administrativa kostnader.

Information
I medlemsavgiften till Svenska Brukshundklubben ingår en förbundsavgift och en lokal avgift. Den lokala avgiften varierar mellan olika klubbar. Båda avgifterna betalas samtidigt och är giltiga i ett år. När det är dags att förnya medlemskapet kommer du få en avi skickad till dig för detta.

Alla medlemskap är fullgoda och ger samma rättigheter.

För familje- och utlandsmedlemskap kontaktar du klubben och betalar direkt till klubben första året. Andra året får du en avi från förbundskansliet som hanterar din medlemsbetalning till klubben fortsättningsvis.

Övriga medlemskap registrerar du via SBK:s digitala medlemsformulär. Du får en avi skickad till den e-postadress som du anger i formuläret.


Tänk på att
För att försäkringen skall gälla om det händer något när du går kurs hos Vänersborgs Brukshundklubb måste medlemsavgiften vara betald.

Är du ny medlem är det viktigt att du betalar kursavgiften och medlemsavgiften samtidigt.


Ditt medlemskap blir giltigt först när din betalning är registrerad hos oss.
Mer information finner du HÄR.

 

Bli medlem

För att bli medlem i Vänersborgs Brukshundklubb klickar du här nedan. Ny medlem klickar därefter på knappen ”Bli medlem”. Är du redan medlem i en klubb inom Svenska Brukshundklubben loggar du först in och går därefter till Medlemskap - Bli medlem i vänstermenyn.

Priser


Bli medlem i fler klubbar?

Är du redan ordinarie medlem i någon annan lokal brukshundklubb eller någon av SBK:s rasklubbar, använder du samma länk för medlemsanmälan. Du behöver då endast betala den lokala avgiften. Observera dock att aviserings-summan som visas innan du slutfört din anmälan är högre än summan du slutligen blir aviserad. Det beror på att medlems-systemet inte känner av att du redan har betalat förbunds-avgiften med ditt tidigare medlemskap, förrän din nya anmälan är slutförd.