Vill du gå kurs hos oss?

Vad roligt att du vill gå kurs hos oss tillsammans med din hund! Våra kurser riktar sig till alla hundägare och alla raser oavsett storlek, ålder och kön.
Till oss är alla välkomna!


Våra grundkurser är till för dig som är ny hundägare, eller som har en ny hund. Syftet med kurserna är att vi ska lära dig att lära din hund. Du kan sedan gå vidare med din hundträning genom att gå någon av våra fortsättningskurser, som är greninriktade.

Vi uppmuntrar alla som vill gå greninriktade kurser att ha gått någon form av valp- och/eller vardagslydnadskurs först. Detta för att ni ska kunna få ut så mycket av kursen som möjligt.

Alla hundar som går kurs hos oss måste vara ID-märkta och matte/husse vara medlem i Svenska Brukshundklubben. Som familjemedlem är det okej att följa med på kurs som en ordinarie medlem går, men för allas trivsels skull har vi bara "plats" för en medföljare per deltagare.


Anmälan och avgifter
Kursutbudet varierar mellan terminerna. Det är först till kvarn som gäller vid anmälan.

När du anmält dig till en kurs kommer du få en bekräftelse inom ca 1 vecka med information gällande betalning av medlemsavgift, kursavgift mm.

Har du frågor som gäller kursverksamheten så kan du kontakta oss HÄR.

Medlemskap

För att gå kurs hos oss måste man vara medlem i VBHK.
Läs mer HÄR!Frågor gällande kurs?
Kontakta oss HÄR


OBS!
Löptikar undanbedes
på kurs!

Vi anordnar kurser i samarbete med Studiefrämjandet